Egy utahi kórház parkolójában született meg egy kisbaba

Utah állam, Egyesült Államok, szülés, kisbaba, parkoló
Logan, 2020. május 5. Az Intermountain Healthcare amerikai egészségügyi szolgáltató által közreadott dátum nélküli képen egy csecsemő, aki a Utah állambeli Logan kórházának parkolójában, egy autó hátsó ülésén született. A vajúdó anyának az éppen munkába érkező dr. Barrett Labrum orvos segített világra hozni a babát a The Herald Journal 2020. május 1-jei tudósítása szerint. MTI/AP/Intermountain Healthcare
Vágólapra másolva!
A vártnál gyorsabban érkezett az amerikai Utah állambeli Karlinsey család hatodik gyereke, Lillian. A kislány egy logani kórház parkolójában született. Szerencséjére éppen arra járt egy munkába igyekvő orvos. 
Vágólapra másolva!

- mondta utólag az egészséges kislány anyja, aki maga is meglepődött, milyen gyorsan, már a kórház parkolójában beindult a szülés - írja az Intermountain Healthcare.

A férjével még a kocsiban ültek, amikor

a nő már úgy érezte, nincs idő elmenni a kórházig.

Kérte a férfit, hogy hívjon segítséget.

Az Intermountain Healthcare amerikai egészségügyi szolgáltató által közreadott kép a kisbabáról Forrás: MTI/AP/Intermountain Healthcare/-

Szerencséjükre éppen arra járt dr. Barrett Labrum, aki munkába igyekezve lett figyelmes a vajúdó nő hangjára. A szülésnél még minden rendben ment, később azonban a kisbaba légzése leállt, ezért az orvosnak mesterséges lélegeztetést kellett alkalmaznia. Ekkor már a kórházból is jött segítség: speciális felszereléseket, takarókat hoztak a kisbabának.

A kislány mostanra jól van, az anya azt mondta, hogy hat gyerek után is

messze ez volt a leggyorsabb szülése.

A cikk még hozzáteszi, hogy a különleges körülményeket figyelembe véve mindenkin koronavírustesztet végeztek.